0
Кошик
У вашому кошику
м. Харків пр. Науки, 39
10:00 - 00:00
без перерви та вихідних
Бронювання столу

Про нас

IMG_4653.JPG
  • Ресторан-мікс «Монтана» входить до групи ресторанів «Синдикат Вкуса», які відрізняються творчими концепціями. Пріоритети «Синдиката Вкуса»:  
    • чітке дотримання стандартів приготування для підтримки високої якості страв
    • гостинність та довгострокові відносини з гостем
    • фьюжн – симбіоз найкращих традицій світових кухонь
    • оперативність у вирішенні поточних завдань та впровадження новацій у сфері ресторанного бізнесу

  • Монтана - це американський штат з офіційним прізвищем - «Штат скарбів», тому кожен може знайти тут для себе щось цікаве. Також в меню представлений великий асортимент істинно американських страв - стейків;
  • Монтана - це відома легендарна марка джинсового одягу, що підкреслює демократичність нашого ресторану;
  • Монтана - головний герой культового американського фільму «Людина зі шрамом» Тоні Монтана;
  • Монтана - це головна героїня молодіжного серіалу «Ханна Монтана». Це вказує на те, що наш ресторан - не пафосний, він доступний для людей будь-якого віку з різним матеріальним достатком. Страви для себе тут може знайти і бізнесмен, і студент, для дітей ми маємо спеціальне меню;
  • Монтана - це назва найвідомішої фарби для графіті (малюнки графіті ми використовували в інтер'єрі);
  • При виборі концепції ми об'єднали всі ці значення і в кухні, і в інтер'єрі і назвали МІКС-РЕСТОРАН, тобто ресторан, в якому представленi рiзні напрямки кулінарії.
  • якщо піца, то це справжня римська та неаполiтанська піца з італійської дров'яної печі, неповторного смаку і аромату, завдяки серпанок від палаючих полін;
  • якщо гриль, то справжній, на деревному вугіллі, на якому готуються стейки з якісного м'яса - телятини, вирощуваної спеціально для нашого ресторану, в екологічних умовах карпатських лугів. Стейки проходять процес ферментації (дозрівання) за американською технологією;
  • якщо паста, то це саме домашня паста ручної роботи від італійського шеф-кухаря;
  • якщо роли, то це великi Special-роли, в стилі останніх гастрономічних тенденцій, на створення яких нашого шеф-кухаря надихнуло відвідування Японії;
  • якщо хліб, то це унікальний бездріжджовий хліб з оригінальними добавками на заквасці старовинної рецептури;
  • якщо десерти, то це десерти актуальних модних смакових і дизайн-тенденцій, яким наш шеф-кондитер Cнiжана Озеряна навчалася у Британської Кулiнарної Академiї «Le Cordon Blue».
  • якщо страви, то страви правильної італійської та паназиатської кухонь в оригінальній авторській подачі, а також класичні страви, вдосконалені за рахунок останніх віянь кулінарії.

У нашій кухні поєднується простота і висока гастрономія. Все - якісне і натуральне.

Наш ресторан для людей, які хочуть якісно їсти, якісно жити. Наша їжа не тільки для того, щоб вгамувати голод, а для того, щоб насолоджуватися нею. Наш ресторан підходить для будь-яких формальних, романтичних, гастрономічних, ранкових, вечірніх та денних зустрічей. Тут можна влаштувати романтичне побачення, перекусити після шопінгу, провести ділову зустріч з партнерами в години обіду, покуштувавши соковитий стейк або забігти на пару хвилин, щоб просто випити чашечку ароматного капучіно.

Тут добре подарувати собі по-справжньому красивий вечір в хорошій компанії і по-справжньому смачну вечерю. Замовити банкетний зал для весілля або корпоративу або забронювати столик на вечір в ресторані Монтана можна по телефону або через онлайн бронювання на сайті, заповнивши відповідну форму.

Ресторан складається з декількох залів, що відрізняються тематикою інтер'єру і місткістю: «Шкатулка» (15-20 чол), суші-бар (17 чол), «Лаунж» (20 чол), «Галерея» (до 35 чол), тераса (50 чол.). Різноманітність залів робить «Монтану» ідеальним місцем для проведення банкету. Для вас ми передбачили спеціальне банкетне меню та можливість організації свята «під ключ». Наявність власної кондитерської дозволяє виготовити на замовлення торт будь-якої складності. Тераса в стилі оранжереї, з панорамними вікнами від підлоги до стелі та великою кількістю рослин, налаштовує на неквапливий відпочинок у супроводі димного кальяну. Вас приємно порадує топовий тютюн та відмінна робота наших майстрів, які готують класичні кальяни на чашах і фруктах. Особливе задоволення - пити ранкову каву на терасі, очікуючи на сніданок, і спостерігати за потоком машин на проспекті Науки.


IMG_4654.JPG

IMG_4656.JPG

IMG_4658.JPG

IMG_4657.JPG